„Echilibrul zaharului din sânge! Nivelul de zahăr din sânge variaza în funcție de numărul de carbohidrati consumat și consumul de prea puține proteine de calitate și grăsimi, acest lucru poate avea un efect devastator asupra sănătății și a parului!”
Într-un interviu cu Dr. Datis Kharrazian, expert în Hashimoto, el a precizat:
„Nu e de mirare ca mulți oameni ce au Hashimoto și hipertiroidism au o sensibilitate ridicată la gluten. Unii pacienți și-au schimbat viața atunci când au renunțat la gluten.”
Am găsit aceste doua surse foarte interesante deoarece am ceva timp de când am renunțat la gluten și încerc să-mi stabilizez nivelul de zahăr din sânge. De când am început sa renunț la gluten, am început sa fiu mai atenta la nivelul de zahăr din sânge și nu mai experimentez pierderi de energie, cum pateam înainte.
Recunosc, mi-a fost foarte greu sa renunț la gluten în totalitate, dar acum ma simt mult mai motivata sa continui. Când mănânc mese ce contin gluten, observ cum parul meu începe sa cada, coincidenta? Eu zic ca nu