Iubitului meu ii place sa poarte ciorapi de dama. Este el gay?

De fiecare data cand ii spun oricarei persoane cu ce ma ocup eu, ei vad acest lucru ca pe o oportunitate de a primi niste sfaturi gratuite in privinta sexului si a relatiilor. Acest lucru chiar ca nu ma deranjeaza, pentru ca este ceea ce ma intereseaza in cele din urma. In afara de acest lucru, dar intrebarile care mi se pun reprezinta in mod obisnuit si un material foarte bun pentru articolele mele. Una dintre cele mai interesante intreabri care mi s-a pus in ultima perioada de timp a venit din partea unei femei pe care am cunoscut-o la o petrecere si care era ingrijorata in privinta faptului ca prietenul ei ar putea sa fie gay in secret. Mai jos,. Iti ofer o versiune mai pe scurt a intrebarii ei si o versiune mai elaborata a raspunsului meu.

“Prietenul meu este un tip destul de masculin. El lucreaza intr-o fabrica de otel, ceea ce inseamna ca este destul de bine facut si este destul de macho. Noi suntem de putin timp impreuna si avem o viata sexuala implinita. Totusi, intr-o zi, el m-a rugat sa imi pun ciorapii pe el in timp ce faceam sex. Am crezut ca este vorba de o gluma la inceput si i-am facut jocul. Dar se pare ca nu a fost deloc o gluma, pentru ca lui chiar ii place acest lucru. Si ma refer la faptul ca lui chiar i-a placut. Acum se pare ca el isi doreste ca sa ii poarte tot timpul. Ma simt destul de confuza. Este el gay? “

este-prietenul-meu-gay

Nu, nu pare a fi gay

Fara a vorbi cu iubitul tau, nu pot sa spun cu siguranta ceea ce se intampla, dar eu presupun ca el nu este deloc gay. In schimb, se pare ca el are un fetish pentru ciorapii de dama. Dupa cum se scrie pe siteul ghidsex.ro Fetishurile se refera la cazurile in care dorintele si comportamentele sexuale ale unei persoane depind de prezenta unui anumit obiect specific, cum ar fi de exemplu papucii, chilotii sau picioarele (desi oamenii pot sa aiba un fetish despre orice, printre care se numara masinile, baloanele, praful– cam orice la ce te-ai putea gandi vreodata). Oamenii care au fetishuri au nevoie ca obiectul fetishului lor sa fie prin preajma in timpul activitatii sexuale pentru ca ei sa atinga maximul de placere orgasmica.

Poate sa fie totusi posibil pentur ei sa se excite si sa ajunga la orgasm si fara obiectul fetishului lor, dar de obicei este si mai putin intens. Oamenii care au fetishuri isi conecteaza obiectele de fetish cu sexul in diferite moduri. Inor oameni le place sa atinga, sa miroase sau sa isi linga obiectele fetishului, in timp ce altor persoane poate ca le place sa le poarte. In cazul oamenilor carora le palce sa poarte obiecte de vestimentatie ale sexului opus, acest lucru poate sa fie considerat in mod obisnuit ca fiind “transvestism”. Exista grade diferite de transvestism, cu unii oameni care poarta un singur articol de vestimentatie a sexului opus (asa cum este si cazul prietenului tau) si cu altii care ,merg pana la capat si care se imbraca complet in hainele care sunt specifice sexului opus.

Un transvestit obisnuit este un barbat heterosexual si insurat

Aici o sa iti prezint unele lucruri pe care ar trebui sa le stii despre transvestism: in primul rand, un transvestit obisnuit este un barbat heterosexual si insurat.  Contrar a ceea ce ar putea unii oameni sa creada, un barbat care este excitat de ideea de a purta haine de femei este putin probabil sa fie gay. In al doilea rand, desi transvestimul este inscris in manualele de psihiatrie, transvestimul este putin probabil sa fie considerat o afectiune, decat daca nu afecteaza cumva viata cuiva.

Prin urmare, daca nu cumva se intampla ca dorinta prietenului tau sa poarte ciorapi in timpul partidelor de sex ii provoaca probleme personale, atunci comportamentul lui nu indeplineste conditiile pentru un tratament. In al treilea rand, faptul ca unei persoane ii place sa poarte hainele sexului opus nu inseamna in mod obligatoriu ca isi doreste sa faca si o schimbare de sex.

Cea mai importanta intrebare

Intrebarea cea mai importanta de aici este daca tu te simti comfortabil sau nu cu interesele si comportamentele sexuale ale prietenului tau. Daca acesta este un lucru care chiar te deranjeaza sau iti taie cheful pentru sex, atunci poate sa iti fie foarte dificil sa iti salvezi viata sexuala. El se poate simti foarte comfortabil cu el insusi si cu preferintele lui si nu il poti forta sa se schimbe. De asemenea, daca acest fetish ii cauzeaza probleme in viata personala, nu exista nici o garantie a faptului ca un terapeut sexual poate sa il ajute sa scape pentru totdeauna de acest fetish pentru ciorapi. Cu toate acestea, daca poti sa ii accepti acest fetish, atunci nu exista nici un motiv pentru care voi doi sa nu puteti sa aveti o viata amoroasa normala.

De fapt, cercetarile in acest domeniu arata ca majoritatea sotiilor barbatilor care au astfel de fetishuri isi accepta sotul asa cum este. Unele dintre aceste femei au mers asa de departe incat sa isi ajute barbatii sa se imbrace in haine de femei- si unele femei au ajuns chiar sa ii ajute sa isi puna si machiajul. Dupa cum poti sa vezi, astfel de fetishuri nu trebuie sa duc in mod neaparat la incheierea unei relatii. Depinde doar de tine sa iti dai seama daca el este barbatul potrivit pentru tine si daca chiar iti doresti sa faci aceasta relatie sa functioneze.