PRIETENUL CARE TE IMPRUMUTA CU DOBANDA 0%

Pentru mine împrumutul la bancă înseamnă ceva pe termen scurt, maxim un an de zile și nimic mai mult. Îmi place însă să economisesc, să caut ceva care să aibă un avantaj clar pentru mine ca și potențial client. Altfel, prefer clasica pușculiță.

Daca exista cineva care nu s-a imprumutat la prieteni, sa ridice mana sus! Toti ne-am imprumutat, dar suma de bani imprumutata depinde de prieteni, valoare si de perioada de rambursare. Valoare insemnand atat valoarea imprumutului, dar si a prietenului sau a celui care cere imprumutul.

Poate ati auzit despre CAR – Casa de Ajutor Reciproc – de la parinti sau de la bunici. CAR-ul este oinstitutie financiara cu peste 160 de ani vechime in Romania, care a salvat multe concedii sau alte nevoi ale membrilor. Nu credeti, intrebati-va parintii sau bunicii!

Poate nu credeti nici ca dobanda la depozitele CAR este de multe ori mai mare decat la bancile comerciale, iar dobanda la creditele CAR mai mica. Verificati! CAR-urile sunt asociatii non-profit, pe cand bancile comerciale au scopul de a face profit.

Ati inceput sa credeti? Atunci sa va mai spun una incredibila: exista un CAR care acorda imprumuturi cu dobanda 0%. Daca v-am atras atentia, sper sa va atraga si provocarea lansata de Euro Credit.

Daca ai nevoie de bani, Euro Credit iti pune la dispozitie 3 tipuri de imprumuturi:

  • imprumut CAR traditional
  • imprumut social rapid
  • imprumut cu dobanda 0% pe an

Imprumuturile traditionale si sociale sunt disponibile doar persoanelor cu domiciliul in judetul Dolj, pe cand imprumutul cu dobanda 0% pe an este un program national de intrajutorare financiaradisponibil pentru persoanele din Romania.

De regulă nu-mi stă în fire să vorbesc pozitiv despre bănci și cu atât mai puțin despre împrumuturi, asta deoarace am avut parte de surprize neplăcute din partea unor instituții de acest gen. Apoi, mulțumită Blogal Initiativ am descoperit Euro Credit. Am fost sceptică la început, recunosc. Apoi am început să mă documentez din ce în ce mai mult despre ei și despre condițiile lor.

Mi-a plăcut în primul rând, faptul că sunt o instituție non-profit, un CAR ce acordă împrumuturi cu dobândă 0%. Aici m-am liniștit instantaneu, deoarece am înțeles că ei se oferă să mă ajute pe mine, și nu (buzunarul meu) pe ei.

Ca la orice împrumut, sunt sigură că se poate negocia rata lunară în așa fel încât să fie în avantajul amândurora. Sună super până acum?

Desigur că aș alege ultima variantă, este avantajoasă pentru că ai 6 luni la dispoziție să depui și poți împrumuta de trei ori fondul social acumulat. Atât dobânda, cât și comisioanele sunt de 0% , deci suma dată va fi fixă în rate lunare, egale. Și nu te îndatorezi cu întreg venitul.

Normal că am dat click și la celelalte două, pentru că merită informarea. Dobânzile diferă dar comisioanele sunt 0% pentru ambele. Împrumuturile sociale și tradiționale sunt disponibile potențialilor clienți cu domiciliul în Dolj, dar împrumutul care mi-a plăcut mie, adică cu dobânda de 0% pe an este accesibil tuturor persoanelor din România, fiind un program de întrajutorare financiară.

Viziunea mea despre împrumuturi este una simplă și practică.

Sper ca v-am convins si pe voi sa aruncati macar o privire si daca vreti mai multe informati puteti sa luati legatura exact cu ei.