Cum va pregatiti de mare

Pregatirea pentru plaja intrucat sezonul estival este aici poate cuprinde numeroase activitati si numeroase ritualuri specifice fiecarei persoane. In aceasta categorie putem integra foarte usor cautarea unui costum de baie fie ca este din doua piese sau dintr-o piesa, cautarea si achizitia de creme si lotiuni care sa asigure o protectie solara dar si a unui loc unde sa mergeti. Tot in etapa de pregatire poate fi si obtinerea unui corp bine definit si ferm iar acest lucru inseamna si eliminarea celulitei.

Celulita este un depozit de grasime care se formeaza in urma unui stil de viata total nesanatos si care poate cuprinde de la excese de tutun, alcool sau cafea pana la o lipsa totala de sport si miscare. Chiar daca eliminati toate aceste aspecte asta nu inseamna automat si ca veti scapa de celulita de pe coapse, fese sau chiar si din zona abdominala dar este un prim pas. Traiul sanatos poate avea efecte foarte bune nu doar asupra starii de sanatate a organismului ci si asupra tonusului.

Dupa ce ati rezolvat cu stilul alimentar si v-ati asigurat ca ati eliminat produsele foarte bogate in grasimi, ati redus cantitatea de fainoase si ati crescut cantitatea de apa este timpul pentru urmatoarea etapa. Aceasta debuteaza cu abordarea unor exercitii de aerobic sau Tae Bo pe care sa le practicati periodic si care va vor ajuta sa diminuati depozitele de celulita. Daca nu aveti o parere foarte buna despre voi sau despre fizicul vostru exista posibilitatea de a aborda aceste exercitii si in linistea locuintei voastre fara a fi nevoie sa mergeti la sala de fitness.

Pregatiti-va bine pentru mare

Alte tratamente celulita care sunt destul de populare in zilele noastre implica sa mergeti la o clinica de infrumusetare si mai ales la una care va poate oferii posibilitatea de a face chiar si criosauna. Daca veti opta pentru aceasta metoda nu doar ca o sa scapati de celulita dar puteti scadea si in greutate si toate aceste lucruri cu ajutorul propriului organism care se va regenera. Mai in amanunt prin aceasta procedura organismul vostru va fi supus unei scaderi de temperatura pana la -180°C pentru un timp foarte scurt ceea ce duce la cresterea microcirculatiei si la reducerea depozitelor de grasimi.

O alta metoda foarte populara printre tratamente celulita este cea a hidrocolonterapia intrucat o functionare defectuoasa a colonului poate duce la aparitia, reaparitia sau agravarea celulitei indiferent de zona unde este prezenta. Acest tratament nu face altceva decat sa elimine din colon toate bacteriile anormale si toxinele care pot duce la ingreunarea eliminarii resturilor digestive. Atat hidrocolonterapia cat si criosauna trebuie insotite de o alimentatie corespunzatoare si care sa asigure aportul de vitamine si minerale necesare organismului dar si de o hidratare foarte buna.