Cum sa alegi cel mai bun televizor 3D

Atunci cand esti un cinefil inrait si vrei sa transformi camera ta intr- o adevarata sala de cinema, cu siguranta vei dori sa optezi pentru alegerea unui televizor 3D. Insa in primul rand trebuie sa te asiguri ca televizorul 3D pe care il vei alege va fi unul de o foarte buna calitate si care se va adapta din start nevoilor tale. Iar aici trebuie sa iti spun ca exista pe piata fel si fel de televizoare 3D, care mai de care mai performante, iar tu trebuie sa fi capabil sa il alegi pe cel mai bun dintre acestea.

Pentru inceput, trebuie sa stii ca, in cazul in care te decizi sa achizitionezi un televizor 3D, vei fi constient ca o sa scoti din buzunar o suma mult mai mare de bani. Si iti spun acest lucru deoarece, televizoarele 3D sunt inca piperate la preturi si nu oricine si le permite. De fapt, acesta a fost si principalul motiv pentru care scoaterea pe piata a acestor televizoare 3D a reprezentat un real esec pentru producatori. In plus, au existat voci care au vehiculat ca aceste televizoare 3D provoaca diferite dureri, lucru care i-a speriat si mai tare pe oameni si i-a facut pe acestia sa renunte la idea de a cumpara televizoare 3D. In ziua de astazi, unii dintre mari producatori de televizoare, au stopat fabricarea de televizoare 3D, deoarece acestea le-au adus mai mult pierderi decat profit. Insa televizoarele 3D prezina si destul de multe avantaje, iar despre acestea va voi vorbi in randurile care urmeaza.

Cum sa alegi televizoarele 3D

In ceea ce tine de vizionarea la televizoarele 3D, trebuie sa stiti ca aceasta poate fi una unica. Si va spun acest lucru deoarece televizoarele 3D performante sunt cu adevarat capabile sa redea imagini unice si parca desprinse din realitate. Insa tot atunci cand priviti la televizoare 3D, trebuie sa mai stiti si faptul ca este neaparat necesar sa detineti si niste ochelari 3D. Insa acest aspect nu ar trebui sa va ingrijoreze prea mult, caci majoritatea televizoarelor 3D vin la pachet si cu ochelari 3D. Un lucru destul de rau este insa acela ca, cei mai multi oameni nu cunosc mai nimic despre acesti ochelari 3D, care pot fi de doua tipuri: activi si pasivi.

Ochelarii 3D activi si pasivi pot fi de asemenea destul de simplu de deosebit intre ei. Iar aici vreau sa va spun ca ochelarii 3D activi sunt cei care au lentilele de aceeasi culoare ( acestia utilizeaza tehnologia cristalelor lichide, cunoscuta si ca LCD, pentru a comunica wireless cu televizorul), in timp ce ochelarii 3D pasivi au lentilele de doua culori: una de culoare rosie si cealalta de culoare albastra.