Care este cel mai bun prezervativ?

Cand vine vorba de prezervative si de alegerea pe care trebuie sa o faci, este posibil sa fii putin confuz. Nu este de mirare, cu atatea modele, culori si branduri. Te intrebi: „oare care este cel mai bun, pentru mine?”

Pai, ar trebui sa iti stii bine nevoile, inainte de a cumpara prezervative. Ce merime ai nevoie? Ai masurat? Si asta, te intreb fara nici cea mai mica gluma! Trebuie sa stii ce prezervativ sa iti iei, in functie de dimensiunile tale personale.

Poate ca ai nevoie de unul ceva mai mare. Sau poate ca iti doresti sa fie cu striatii! Sunt sigura ca partenera ta iti va fi foarte recunoscatoare daca ai sa folosesti asa ceva! Placerea ei va fi, cu siguranta, placerea ta! Si, una maxima, cu siguranta!

Prezervative transparente sau colorate?

Ei bine, daca iti doresti sa „condimentezi” putin experienta sexuala, poate ca ar fi indicat sa incerci prezervativele negre sau cele rosii. Daca mai au si arome, si mai bine! imagineaza-ti un parfum de menta care sa iasa discret, din interiorul ambalajului. Sunt sigura ca iubitei tale o sa ii placa sa „se joace” mai mult, daca o sa vada ca prezervativul este un pic…altfel.

Cel mai bun prezervativ va protejeaza!

Indiferent care va fi alegerea ta sau a voastra, trebuie sa stii ca un prezevartiv, pe langa aceasta „condimentare”, care este un efect secundar, are rolul de a va proteja si de boli, dar si de sarcini. Asta este scopul pentru care a fost creat!

De ce sa nu iti fie gandul la placere, la momentul intim? Si de ce sa iti faci griji? La „ea” te-ai gandit? Sunt sigura ca nu isi doreste o sarcina! Daca nu ti-a vorbit de copii, inseamna ca vrea sa se simta bine cu tine si atat!

Orienteaza-te spre marile branduri!

Atunci cand alegi prezervativele, sa tii cont intotdeauna de calitate! Ce inseamna asta? Inseamna sa cumperi de la branduri care au experienta mare in domeniu, cum este Durex, de exemplu.

Ei realizeaza prezervative din latex, care sunt:

  • foarte rezistente;
  • flexibile si usor de folosit;

De asemenea, le gasesti intr- o varietate mare de marimi si culori, dar si dimensiuni. Si, cel mai important, toate sunt testate inainte de a intra pe piata. Deci, tu nu trebuie sa iti faci griji pentru posibile defecte, pentru ca acestea nu exista! Doar daca nu ai avut grija in ceea ce priveste depozitarea lor!

Fiecare act sexual cu…prezervativul sau!

Ceea ce este important este ca, atunci cand esti cu partenera, sa nu uiti sa folosesti prezervativul! Cel mai bun prezervativ este cel care este utilizat asa cum trebuie si cand trebuie! Rolul sau principal este de a te proteja: pe tine si pe partenera ta!

Sa iubesti nu este greu! Sa fii responsabil atunci „cand iubesti” este, de asemenea, usor! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija sa ai mereu la indemana un prezervativ! Macar unul! Indicat este sa ai mai multe, pentru ca „accidentele” sunt posibile si nici nu stii cand trebuie sa il schimbi!

Asadar, cheia este sa previi! Si, daca ai sa tii cont de asta atunci cand ai sa ai relatii sexuale, tu ai sa te bucuri de placere maxima fara nici cea mai mica grija! Caci, pana la urma, asta este scopul, nu-i asa?