Cum sa arati bine cu bani putini?

Orice femeie stie ca aspectul ei fizic este extrem de important. Felul in care arati este cartea ta de vizita si, oricat de superficial ar suna, este primul lucru pe care ceilalti il vad la tine. Probabil ca suspini la pozele vedetelor care parca arata mereu ca scoase din cutie, iar tie iti vine greu sa pui cap la cap un look cat de cat satisfacator. Nu trebuie sa te compari niciodata cu persoanele din media, pentru ca ele au o intreaga echipa care se ocupa de lookul lor si care le transforma in fashion iconuri, fara ca ele sa depuna prea mare effort. Desigur, toata aceasta poveste cere o groaza de investitii financiare, lucru care, de cele mai multe ori, pentru femeile obisnuite reprezinta o problema.

Ce inseamna, de fapt, sa arati bine?

De multe ori, femeile se lasa pagubase inainte de a incepe cu adevarat o dieta sau inainte de a face acele cateva schimbari in viata lor, care sa le aduca mai aproape de femeia pe care o viseaza.  Orice femeie viseaza un corp mai sculptat, mai slab, niste sani mai fermi, niste buze mai pline, un par mai bogat sau o garderoba mai vasta. Privind la anumite persoane publice care par sa le aiba pe toate, aproape ca nu iti mai vine sa faci nimic.

In realitate, trebuie sa stii ca a arata bine este de fapt o stare, mai mult decat un fapt. In clipa in care vei intelege ca nu in rochia aceea de designer sta fericirea ta si nici intr-un machiaj impecabil, atunci vei incepe sa arati si sa te simti bine cu adevarat. Poti arata foarte bine cu minime investitii financiare in garderoba ta si in tratamente de infrumusetare, dar cu putin mai multa grija si atentie.

Frumusete absoluta fara bani

Daca esti genul de femeie care mereu spunea ca nu are suficienti bani pentru a arata bine, atunci renunta chiar azi la aceasta scuza. Banii nu pot cumpara bunul gust, gesturile, rafinamentul si feminitatea, asa ca incepe sa dezvolti aceste calitati. E gratis.

Atunci cand te imbraci sau cand iti gandesti un look,tine mereu in minte vorba americanului: less is more. De cele mai multe ori, din dorinta de arata cat mai bine, punem pe noi tot soiul de accesorii, bijuterii sau haine stridente care ne strica total look-ul, in loc sa ne ajute sa aratam mai bine. Identifica-ti stilul si pastreaza-ti tinutele in linii minimaliste. Nu vei da niciodata gres.

Preocupa-te in schimb de felul in care arata pielea ta, parul tau si unghiile tale. Fa tratamente naturiste acasa, fa miscare si cauta sa ai o alimentatie cat mai curata. Toti banii din lume nu pot cumpara frumusetea pielii sau a parului, asa ca de ce sa nu o cultivi pe a ta, gratis? In plus, orice rochie, cat de scumpa ar fi, nu va arata bine daca o vei pune peste un corp nelucrat, cu imperfectiuni. De asemenea, aproape nici nu mai conteaza hainele tale, nici geanta sau pantofii, atata timp cat coafura ta este neingrijita sau manichiura ta arata ca dupa razboi. Porneste infrumusetarea de la aceste apecte si termina cu hainele si accesoriile.

Orice tinuta pe care o ai, trebuie sa te reprezinte si sa fie un fel de extensie a ta. Cauta sa te simti de milioane chiar daca porti un tricou alb si o pereche de blugi si nu incerca sa imiti stilul altcuiva, decat daca simti ca ti se potriveste manusa.